Spremljajte nas na FB

PLAČILO

Načini plačila

  • Bančno nakazilo na naš TRR, ob katerem prejmete 7 % popust na skupno vrednost vaše košarice, hkrati pa se izognete stroškom za storitev prenakazila. Ob prevzemu pošiljke nimate opravka z denarjem, pošiljko le prevzamete.
  • Spletno plačilo PayPal, pri katerem ni dodatnih stroškov za storitev prenakazila. Ob prevzemu pošiljke nimate opravka z denarjem, pošiljko le prevzamete.
  • Plačilo po povzetju, kjer ob prevzemu pošiljke poravnate celoten znesek, h kateremu je potrebno prišteti še dodaten strošek za storitev prenakazila.

Kaj je storitev prenakazila?

V kolikor pri oddaji naročila za način plačila izberete plačilo po povzetju, Pošta Slovenije ob prevzemu pošiljke zaračuna dodaten znesek za storitev prenakazila denarnih sredstev na naš TRR. Ti se razlikujejo glede na višino odkupnine.

Koliko znaša strošek prenakazila?

  • Do zneska v vrednosti 98 € znaša strošek prenakazila 1,05 €.
  • Od zneska v vrednosti 98 € do 501 € znaša strošek prenakazila 1,07 % od vrednosti.
  • Nad zneskom v vrednosti 501 € znaša strošek prenakazila 5,36 €.

(Vir: Pošta Slovenije - Cenik ostalih poštnih storitev pod razdelkom "Vplačilo obrazca UPN")

 

CENE

Prikazane spletne cene

Na spletnem nakupovalnem portalu bodikul.si se lahko cene spremenijo brez predhodnega obvestila.
Veljajo v trenutku oddaje naročila. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku,
ko ponudnik potrdi naročilo (kupec je o statusu naročila obveščen). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Nismo davčni zavezanec, zato cene ne vključujejo DDV-ja.